Túl sokat stresszelsz?

Stressz
Total
0
Shares

Problémád van a koncentrációval? Nehezen alszol el?

Használj DL-phenilalanint és GABA étrend-kiegészítőt! Ezek a hatóanyagok garantáltan támogatják az idegrendszered egészségét!

A GABA egyaminosav és neurotranszmitter, vagyis ingerületátvivő anyag. Az agy elsődleges védelmi rendszereinek inger-közvetítője, feladata pedig a glutamát szint szabályozása a szervezetben. A GABA (gamma-amino-vajsav) a megfigyelések szerint a szervezet kiegyensúlyozó hatása révén a perifériás rendszereken keresztül segítheti az idegrendszer nyugalmát és a jó alvást. Klinikailag igazolt, hogy a GABA szint étrend-kiegészítővel való növelése, segít csökkenteni a stresszt, és jótékony hatással van az alfa-agyhullámokra. Amennyiben a GABA szint optimális az agyban, jobban tudsz összpontosítani, könnyebben koncentrálsz és nyugodtabb leszel. 

Pozitívan támogatja, illetve sok esetben kiegyensúlyozottabbá teszi az alvásciklusokat, segíti a normális bioritmus beállítását és jótékony hatással van a vérnyomásra. Támogatja az agyalapi mirigy működését és a természetes növekedés hormon kiválasztását, továbbá hozzájárul az endorfin hormontermeléshez, mely a boldogságért és a jó közérzetért felel.
Orvosok és természetgyógyászok véleménye szerint, ha normalizálod szervezeted GABA szintjét, azzal csökkenhetnek gátlásaid, kevésbé érzel szorongást, támogatod a jobb alvást, illetve kevésbé leszel ideges és stresszes.

A DLPA egy természetes kedélyállapot javító hatóanyag, mely sok egyéb jótékony tulajdonsággal is rendelkezik.

A DLPA egy aminosav, melyet az emberi szervezet nem képes előállítani ezért adott esetben fontos lehet táplálék-kiegészitők segítségével bejuttatni a szervezetbe.

Egy hatóanyag segíthet a fájdalom és depresszió csökkentésében, mellékhatások nél­kül.

  • Jelentős antidepresszív hatással rendelkezik (a májban komplex folyamatok eredményeképpen átalakul egy másik aminosavvá, tirozinná. Az L-tirozin egy agyi hírvivő, ami dopaminná és norepinefrinné alakul) – Javítja a kedélyállapotot.
  • Mérsékeli a krónikus fájdalmakat (élénkíti az agysejteket az endorfin és enkefalin hormonok termeléséhez a központi idegrendszerben)
  • Sok esetben támogatja a gondolkodást és tanulást.
  • Visszajelzések alapján szerepet játszhat az étvágyérzet csökkentésben és a libidó fokozásában is

Tudtad? Az Egyesült Államokban és több Nyugat-Európai országban a DLPA-t (illetve a Phenilalanint és a Tyrosint is) alkalmazzák különböző kábítószerekről való leszoktatás megsegítésére a terápia során.

Kinek ajánlott?

  • Aki, nyugodtabb, relaxáltabb közérzetet szeretne.
  • Akit túl sok stressz ér.
  • Aki nehezen tud elaludni.
  • Aki sportol.
  • Aki egy újabb módszerrel szeretné a diétáját támogatni.

Próbáld ki a Neuro-Pro terméket, mely mindkét hasznos hatóanyagot tartalmazza nagy dózisban!

Ha minőségi terméket szeretnél rendelni, itt elérheted:

drvit.shop.hu

GABA, DLPA és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő készítmény. A készítmény egyedi összetételénél fogva támogatja az egészséges idegrendszer működését.

Fáradtság

Gyakori betegségek, melyek fáradtsággal járnak

Orvosok és szakértők szerint a krónikus fáradtságnak akár súlyosabb okai is lehetnek. Amennyiben az ember nem megy orvoshoz…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További érdekességek