Természetes hormonális egyensúly és energizáltság

Stressz
Total
0
Shares

Ismered a MACA növényi hatóanyag pozitívumait? – Lehet, hogy neked is segíthet!

A Maca Exta egy nagyon magas hatóanyag tartalmú, esszenciális összetevőkben, vitaminokban, ásványi anyagokban és aminosavakban gazdag adaptogén hatású növényi kiegészítő.

A termék az egyik legerősebb legális hormonrendszert stabilizáló készítmény, mely férfiaknál és nőknél is igen jó hatékonysággal működik. Férfiaknál segíthet a természetes tesztoszteron szint képzését, nőknél pedig javíthatja az ösztrogén-progeszteron egyensúlyt.

További jótékony tulajdonságai:

Támogatja a fizikai és szellemi teljesítőképességet,

  • Javítja az immunrendszert, gyorsítja a betegségekből való felépülést, javítja vérképzést.
  • Extra energiával látja el a szervezetet.
  • Az egyik legerősebb legális teljesítményfokozó!
  • Használatával javíthatjuk a szexuális egészséget, (férfiaknál növekszik a termelt spermiumok száma és mozgékonysága).
  • Nők esetében segít elűzni a fáradékonyságot, csökkenti a depressziós tüneteket. Segít Optimalizálni az ösztrogén szintjét, ami azért kiemelten fontos, mert a túl alacsony vagy magas ösztrogénszint megakadályozhatja a fogamzást és a kihordásban is problémákat okozhat. A maca emellett segítheti az egészséges progeszteronszint elérését. Csökkenti a PMS tüneteit.
  • A tesztek alapján, javítja a stresszel szembeni tűrőképességet, illetve csökkenti a stressz szervezetre gyakorolt kellemetlen hatásait.

A Maca Extra az egészséges együttlétért.

A maca Extra természetes cinktartalma kiemelkedő. A cink egyaránt fontos a nők és a férfiak nemi életére gyakorolt hatásában.
Férfiak esetében a cink hiánya elősegítheti a prosztatagyulladást és a prosztata megnagyobbodást. A cink megfelelő szinten tartja a nemi funkciókat.
A nők esetében a cink jelentősége a női hormonok termelésében van, serkenti ugyanis a progeszteron termelését és fenntartja a sárgatest működését is. Cink hiánya menstruáció előtti szindrómát idézhet elő, ami fejfájással, ingerlékenységgel jár.
A maca gyökere (a cinktartalom miatt is) immunrendszer erősítő, vitalitást fokozó hatású. Jobb érzelmi állapotot biztosít, javítja az erőnlétet és az állóképességet.


A maca extra gazdag még növényi szterolokban. Különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, fehérje, esszenciális zsírsav található a növényben. Fő hatóanyagai az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fitoszteroidok csoportjába tartoznak. Ennek köszönhetően a növényből készült termékeket ma a világon mindenütt vitalizáló, szellemi teljesítményt fokozó, erőnlétjavító szerként használják.

Amennyiben a termék felkeltette az érdeklődésedet és minőségi, magas hatóanyag tartalmú készítményt szeretnél, segítünk:

www.drvit.shop.hu

Boldog nők

Hogy „”azok a nehéz napok” könnyebbek legyenek!

A Hölgyek egészségéért és jobb közérzetéért! A Barátcserje „A” megoldás A barátcserje a női hormonális egyensúly egyik legjobb…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További érdekességek