Vegetáriánus rétes

Vegetáriánus rétes
Total
0
Shares

Hozzávalók:

  • kész réteslap
  • 4 db tojás
  • 25 dkg konzerv gomba
  • 25 dkg konzerv csicseriborsó
  • 25 dkg kuszkusz
  • 2 kis fej főtt cékla
  • só, őrölt bors

Elkészítése:

  1. A kuszkuszt 4 dl vízbe feltesszük főni, két csipet sóval ízesítjük. Az első forrás után levesszük takarékra a tűzhelyet és fedő alatt 10 perc alatt puhára pároljuk.
  2. A megfőtt kuszkuszt kitesszük egy nagy keverőtálba, majd hozzátesszük a levétől lecsepegtetett gombát, csicseriborsót és 2 egész tojást. Ízlés szerint ízesítjük sóval és őrölt fekete borssal.
  3. Kibélelünk sütőpapírral egy tepsit, és ráterítjük a réteslapokat.
  4. A maradék 2 tojást feltörjük és egy villával felverjük. Egy kenőecset segítségével, megkenjük a lapokat jó alaposan.
  5. Bekapcsoljuk a sütőt 180 fokra.
  6. A megkent réteslap egyik oldalára egy csíkban rátesszük a zöldséges kuszkusz masszát.
  7. Egy csíkban ráhalmozzuk a céklát kockára vágva.
  8. Óvatosan a réteslap segítségével feltekerjük. A felvert tojással szépen mindenhol megkenjük.
  9. 15 perc alatt készre sütjük.
  10. Ha kihűlt, csak akkor szeleteljük, recés pengéjű késsel.

Jó étvágyat!


Kurkuma

Az “Ezerarcú” Curcuma

Manapság, szerencsére újra egyre nagyobb teret hódít mind a gyógyításban, mind pedig a különböző betegségek megelőzésében a különböző…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

További érdekességek